50cc 2. div ligger på en flot 1. plads i danmarksturneringen

 50cc2divjuni2015

Så blev det tid til sidste match for "Ulveungerne" inden sommerpausen. Denne gang skulle der køres i Fjeldsted, så der var ikke længere fordel af hjemmebane. Der var store forventninger til drengene da de havde lagt sig i spidsen af turnereingen efter de 2 sejre i Glumsø. Noah Brohammer havde meldt afbud så holdet bestod af William Drejer, Birk Emil Olsen, Willads Nagel, Patrick Christiansen og Victor Olsen. 

Holdet kom rigtig godt fra start og ved første banepleje havde de lagt sig i front. Dette gav dem alle gejst og de var meget opsatte på at vinde matchen. De kørte alle det bedste de kunne og reelt var sejre aldrig i fare. De vandt matchen suverænt og lavede samlet hele 55 point.

Ulveungerne har således lagt sig på en flot 1. plads i danmarksturneringen i 2. div med 11 match point efter 4 runder. Det lover rigtig godt for løbene efter sommerpausen og målsætningen om at slutte i top 3 er helt klart muligt - måske
det endda kan bliver til lidt mere.

50cc 2. div vinder suverænt weekendens to matcher

50cc2div2015 01

I weekenden kørtes 2. og 3. afdeling af Danmarksturneringens 2. division mikro. Slangerups Noah Brohammer, William Drejer og Birk Emil Olsen, og drengene Willads Nagel, Patrick Christiansen og Victor Olsen fra Glumsø Speedway klub, danner holdet kaldet "Ulveungerne" og var selvfølgelig med på turen.

Matcherne blev kørt på "hjemmebane" i Glumsø og det skulle vise sig af være en stor fordel. Ved første match var det William Drejer som sad over, men han var med i ryttergården til at hjælpe og bakke holdet op. Drengene kørte fantastisk flot og de vandt suverænt matchen - de lavede samlet hele 59 point.

50cc2div2015 02

Ved den anden match var det Victor Olsen som sad over. Da holdet havde vundet suverænt dagen før var der et stort "forventningspres" til drengene. Det pres klarede det alle i flot stil og vandt igen matchen suverænt. Dog var der flere af de andre kører, som han knækket koden til banen og de fik noget mere kamp til stregen.

Det var således en fantastik weekend for drengene og det lover godt for målsætningen om at slutte i top 3 i Danmarksturnering.

Klubmesterskab hos microerne

Torsdag d. 20/6 mødte 16 spændte microer op I Slangerup for at køre klubmesterskab. Børnene var delt i to grupper, da niveauet var meget spredt. Efter et par indledende runder, der resulterede i en mindre justering af grupperne, gik løbet i gang for alvor. Der blev kæmpet tæt og vist offervilje i begge grupper. Eksempelvis kæmpede Sebastian sig til et point i et af sine heat ved at løbe maskinen i mål efter et styrt. I gruppe A var der tæt kamp mellem Silas og Thor, og da de skulle starte ved siden af hinanden var der ingen af dem der havde i sinde at give sig. De kørte så tæt at deres maskiner hang sammen og de begge måtte en tur i slaggerne. Dagen blev rundet af med pokaler til alle, gaver til podieplaceringerne sponsoreret af iRask samt lagkager i stride strømme fra Olivers oldemor.

 

Resultat i gruppe A:
Thor 12 p
Silas 11 p
Jakub 9 p
Asbjørn 4 p
William 3 p
Oscar 3 p
Oliver 3 p
Lucas 3 p

 

Resultat i gruppe B:
Bertram 12 p
Patrick 9 p
Noah 8 p
Matias 7 p
Sebastian 5 p
Mike 3 p
Charlie-Emil 0 p
Cian 0 p

 

KM2013A

 

KM2013B

Holdløb hos 50cc

D. 15/6 skulle Slangerups microer til sæsonens 2. holdløb. Denne gang skulle 1. og 3. division køre på Odins bane, mens 2. division skulle noget længere mod vest og gæste Grindsted.
150613 Odin

1. division lagde ud, og her var stress-niveauet højt fra start. Hele 3 maskiner gjorde knuder, så kørerne lånte maskiner på kryds og tværs. Men det kan som bekendt være svært at køre på en anden maskine, hvilket også kunne ses her. Løbet var uhyre tæt, og efter heat 13 lå Odin på 19, Fjelsted på 20, Vissenbjerg-Bred på 19 og Slangerup på 20. Drengene kæmpede med næb og kløer, og da Thor endelig kunne få sin egen maskine tilbage begyndte heldet at tilsmile holdet. Mens Sebastian, William, Philip og Jakub holdt fast i deres gode indsats, kunne Thor endelig begynde at bidrage med nogle point også. Samlet fik drengene kæmpet sig frem til en 1. plads, blot 2 point foran nummer 2.

Sebastian 12 point / 5 heat

William 6 point / 4 heat

Thor 6 point / 4 heat

Philip 4 point / 4 heat

Jakub 5 point / 3 heat

150613 Odin 3div

Herefter tog 3. division over, og her blev løbet hurtigt delt i en kamp mellem Odin og Fjelsted og 1. og 2. pladsen og en kamp mellem Vissenbjerg-Bred og Slangerup mellem 3. og 4. pladsen. Holdet kæmpede og heppede på hinanden, og hvert et point talte. Der var spænding lige til det sidste, men endelig efter heat 19 kunne vi ånde lettet op – vi var nu foran Vissenbjerg-Bred med 4 point og var dermed sikret 3. pladsen og holdets første match-point.

Oscar 4 point / 4 heat

Bertram 3 point / 4 heat

Matias 0 point / 3 heat

Noah 4 point / 4 heat

Asbjørn 10 point / 5 heat

Microerne har travlt

Microerne har haft travlt i den forgangne måned, der både har budt på sæsonens første holdløb, træningsweekend på hjemmebane med venskabsklubben Gislaved samt returbesøg i Sverige.

D. 11. maj var alle 3 hold i aktion i henholdsvis Skærbæk og Fredericia. Alle kæmpede, men det var ikke helt vores dag. 1. division lagde ud i Skærbæk, og her var Silas og William flyvende, mens Thor, Jakub og Marcus havde problemer. Det blev til en 3. plads og dermed et enkelt matchpoint, efter en tæt kamp med Fjelsted, som sluttede bare 5 point foran.

Thor 2 point / 4 heat

Silas 13 point / 6 heat

Jakub 0 point / 3 heat

Marcus 0 point / 3 heat

William 10 point / 5 heat

Bagefter var det tid for 2. division, hvor der havde været krise lige op til løbet. Oscar havde nemlig lagt sig syg dagen inden, og så måtte der kæmpes for at finde en reserve. Det lykkedes fredag aften, så holdet kunne møde fuldtalligt op med hjælp fra polske Viktoria. Efter løbets start kunne vi konstatere at det var en meget stærkt kørende 2. division i år. Der blev kæmpet, men der var desværre ikke meget at stille op. Men hvis det skortede på succes på banen, så var der til gængæld masser af hygge og kammeratskab da de to hold spiste aftensmad sammen på vejen hjem.

Morten 2 point / 4 heat

Sander 2 point / 4 heat

Asbjørn 0 point / 3 heat

Philip 6 point / 6 heat

Viktoria 3 point / 3 heat

I 3. division var Birk, Oliver, Bertram, Noah og Mathias var alle klar til at give den gas i Vejlby. Det var for holdlederen og 4 af drengene debut, så forventningerne var i top. Ved første heat blev det kun til 3 omgange før kørerne fik det ternede flag – det gav lidt forvirring, men det er jo hvad der sker. Kørerne skulle lige vænne sig til banen, så efter et par heat begyndte det at se rigtig flot ud. Drengene kørte det bedste de har lært og det lykkedes alle at få point med hjem. Godt gået drenge. Tak til alle kørere og mekanikere for opbakningen.

Birk 5 point / 5 heat

Bertram 5 point / 4 heat

Mathias 3 point / 3 heat

Oliver 1 point / 4 heat

Noah 1 point / 4 heat

3 div 110513

Også træningsweekenderne forløb i højt humør, både i Slangerup og Gislaved. Masser af træning, løb, sjov og ballade kogt sammen i to forrygende weekender, der bl.a. bød på grillaften, holdløb, legeland, slalomkørsel, is, individuelt løb, starttræning og fodboldspil, for bare at nævne nogle af tingene. Der var højt humør og en fantastisk stemning, hvilket var rigtig dejligt at se.

gislaved

speedwayligaen logo 300x130Stillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste Liga match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport