Åbent hus hos Slangerup Speedway Klub

Coverbillede m.figur v2

Er du til maskiner, fart, spænding og sammenhold, så kom og prøv en tur på en speedwaymaskine. Slangerup Speedway Klub afholder Åbent Hus hvor 3-11 årige kan få en gratis prøvetur på en 50cc speedwaymotorcykel. Klubben stiller maskiner, udstyr og hjælpere til rådighed, så du kan prøve kræfter med sporten.

Mange har i TV set når Nicki Pedersen kører speedway til Grand Prix løb rundt om i verden. Men de færreste tænker på at også børn og unge kan gå til speedway. I Nordsjælland sker dette i Slangerup, hvor klubben har en stor børne- og ungdomsafdeling. Her er drenge og piger i alle aldre, der sammen træner den tempofyldte sport. Klubben giver nu interesserede børn og unge muligheden for at prøve en gratis tur. Det sker lørdag d. 22 april 2017 mellem 10 og 14 på klubbens baner på Hørup Skovvej 5A i Slangerup.

Alle børn mellem 3 og 11 er velkomne, eneste krav for at kunne prøve er at man er fyldt 3 år og kan holde balancen på en almindelig cykel. Klubben sørger for sikkerhedsudstyr og maskiner. Dog vil det være en god idé hvis prøvekøreren hjemmefra har langærmet bluse, lange bukser og gummistøvler med. Efter en gennemgang af hvordan man betjener maskinen er prøvekøreren klar til en tur på banen, hvor der står hjælpere klar til at sikre en god og sikker tur.

Udover at børnene kan få en prøvetur, har forældrene også mulighed for at få information om speedwaysporten. Speedway er ikke så dyr og farlig som mange måske tror og forældre fra klubben vil være til stede for at fortælle om deres egne erfaringer og oplevelser med sporten, og besvare eventuelle spørgsmål.

Speedway er en sport der både styrker børnenes koncentrationsevne og evne til at koordinere deres bevægelser. Sporten henvender sig både til individualisterne samt til holdspillerne, da der både er løb hvor man stiller op individuelt og som hold. Slangerup Speedway Klub har en velfungerende ungdomsafdeling, hvor der er mulighed for at træne sammen med andre på samme niveau, uanset om man er helt ny eller har kørt i flere år.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2020

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Holsted 00 00 00
Slangerup 00 00 00
Esbjerg 00 00 00
Reg. Varde 00 00 00
Fjelsted 00 00 00
Grindsted 00 00 00
 
i 2019 vandt Fjelsted finalen i Slangerup, foran Esbjerg, Holsted og Slangerup   

 

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport