VM Kvalifikation 2016

spgkval2016 poster

7. maj køres det største internationale speedwayløb på Sjælland i år, nemlig 2. runde af kvalifikationen til Speedway Grand Prix, med henblik på deltagelse i VM serien i 2017.
Der køres yderligere tre tilsvarende runder i henholdsvis Kings Lynn, Terenzano og Abensberg og alle fire steder handler det om, at de 5 bedste klarer sig gennem til semifinalerne i Gorican og Lonigo -og i sidste ende at nå frem til GP Challenge i Vetlanda den 3. september, hvor der køres om tre 2017 Grand Prix pladser.
I Slangerup vil der formentlig være to danske kørere til start, fordelt fra den danske GP kval. i Esbjerg den 19. april.

SGP Challenge køres lørdag den 7. maj 2016, med løbsstart (1. heat) kl. 14:00, som kom i god tid der bliver rift om de bedste pladser.

Slangerup superliga hold 2016

Slangerup Speedway Klub mener det alvorligt i 2016, der skal være bedre end de to foregående sæsoner, hvor man har fået store stryg og nogle meget forglemmelige placeringer.

Holdleder Lars Munkedal har nu rustet sig til tænderne til den nye sæson ved at sikre sig den danske A-kører, Michael Jepsen Jensen.
Han er den direkte erstatning for Leon Madsen, som desværre aldrig rigtig levede op til forventningerne i Slangerup. Han er fortid i det nordsjællandske, som Kenneth Kruse Hansen også har forladt.

Til gengæld har man så holdt på en ægte Slangerup-kører, Mikkel Michelsen, 21, der indtil videre skal danne B-duo med australske Josh Grajczonek.
C-pladserne besættes af Kenni Nissen, Nicki Barrett og tyske Valentin Grobauer, mens Simon Selch og Andreas Lyager bliver D-kørerne.
Slangerup har igen sikret en aftale med den amerikanske verdensstjerne, Greg Hancock, der har været i Slangerup-truppen de seneste år, men kun har kørt et fåtal af løb. Og som Greg selv siger "Holdet ser godt ud, så de får nok slet ikke brug for mig".

- Målet er, at vi kommer med i slutspillet - og også har point med, siger holdleder Lars Munkedal, der stadig mangler de sidste brikker for at have hele truppen på plads.

 

Munkebo Scorpions tog guldet på hjemmebane

dsl logo2015

Munkebo Scorpions vandt både Superfinalen og DM-titlen, da der her til aften var finale i Dansk Metal Speedway League. Munkebo Speedway Center var fyldt til bristepunktet med forventningsfulde tilskuere, og de fik præcis den nervepirrende finale, de havde drømt om.

Aftenens Superfinale i Dansk Metal Speedway League blev den mest tætte og spændende finale, der har været kørt til dato. Alle fire hold bød sig til og deltog i striden om pointene, og først til allersidst stod det klart, at Munkebo Scorpions kan kalde sig Danmarksmestre i 2015.

- Vi har haft en helt fantastisk sæson og en helt vanvittig afslutning her i aften. Det var en tæt finale, der først blev afgjort til allersidst, og det er selvfølgelig fantastisk, at vi vinder, siger Janus Millard, holdleder for Munkebo Scorpions, umiddelbart efter finalens afslutning.

- Jeg vil gerne sige tak til kørerne, der har gjort et fantastisk stykke arbejde og ikke mindst til klubben, der på bare tre år er gået fra at være lige ved at lukke til at blive Danmarksmestre. Det er virkelig en præstation i absolut særklasse, understreger han.

Også Team Fjelsteds holdleder, Morten Svendsen havde en god aften i Munkebo. Før finalen lå Team Fjelsted som nummer tre i ligaen, men det lykkedes fynboerne at overhale Esbjerg indenom i finalen, og dermed ender Team Fjelsted med sølvmedaljerne om halsen.

- Jeg er ovenud tilfreds. Vi vandt sølv – vi tabte ikke guld. Jeg er glad og stolt, og vi slutter sæsonen med en fantastisk følelse i kroppen, lyder det fra Morten Svendsen.

Esbjerg Vikings holdleder, Ib Pedersen, var også godt tilfreds med aftenens resultat.

- Fjelsted var bedst på dagen. Vi havde et par tvivlsomme udelukkelser, synes jeg, og det var en vanvittig spændende finale, så jeg er godt tilfreds med bronzemedaljerne. Munkebo har virkelig fortjent sejren, så stort tillykke til dem, og så må vi se om vi ikke kan tage guldet næste år, udtaler han.

Region Varde Elitesport endte aftenen på den utaknemmelige fjerdeplads. Og det ærgrede holdleder Steven Andersen.

- Det er helt vildt synd for drengene, der kører en rigtig god finale. Vi havde desværre et afbud, da Tobias brækkede hånden, men jeg synes alle vores kørere stepper op og gør det godt. Vi har haft et godt år. Resultatet kunne have været bedre, men vi har haft et godt år, og nu ser vi bare frem mod næste sæson, slutter Steven Andersen.

Munkebo Scorpions 36 point

1. Hans Andersen 14 point
2. Anders Thomsen 9 point
3. Timo Lahti 4 point
4. Vitaly Belousov 3 point
5. Jesper Scharff 6 point

Holdledere: Karsten Jørgensen og Janus Millard

Team Fjelsted 33 point

1. Peter Kildemand 12 point
2. Nicolas Covatti 4 point
3. Patrick Hougaard 3 point
4. Nikolaj Busk Jakobsen 9 point
5. Patrick Hansen 5 point

Holdleder: Morten Svendsen

Esbjerg Vikings 32 point

1. Niels Kristian Iversen 10 point
2. Mikkel Bech 9 point
3. Rene Bach 7 point
4. Michael Palm Toft 2 point
5. Simon Nielsen 4 point

Holdleder: Ib Pedersen

Region Varde Elitesport 31 point

1. Dakota North 8 point
2. Max Fricke 8 point
3. Mads Korneliussen 9 point
4. Jonas B. Andersen 2 point
5. Michael Thyme 4 point

Holdleder: Steven Andersen

Mikkel Michelsen U21 Danmarksmester

mikkelmichelsen u21 dm 2015

Mikkel Michelsen og hans team vandt fredag den 4. august 2015 Danmarksmesterskabet for ungdomskørere (U21), ved et arrangement i Brovst. Mikkel vandt mesterskabet med maksimum point.

Selv om Mikkel kun lige er fyldt 21, så har han allerede mange titler bag sig.
Mikkel startede i SSK mikroafdeling i 2001.
I 2003 vandt han DM i Holsted med maksimum point
I 2004 skiftede Mikkel til 80cc klassen
I 2007 blev Mikkel Danmarksmester for 80cc.
I 2008 vinder Mikkel, David Superlight Talentcup, YGT (VM for 80cc)
I 2009 vinder Mikkel sit 2. VM ved YGT
I 2010 skifter Mikkel så til 500cc og vinder her DSL guld sammen med Slangerup holdet.
I 2013 vinder Mikkel sit førsste U21 DM

På 2. pladsen ved DM i Brovst kom Glumsø’s Mikkel Bech efter fulgt af Fjelsteds Anders Thomsen. Slangerups anden U21 kører Kenni Nissen endte på 6. pladsen.

Resultat U21 DM 2015
1: Mikkel Michelsen (18)
2: Mikkel Bech (15)
3: Anders Thomsen (13)
4. Nicolai Busk Jakobsen (13)
5: Emil Grøndal (9)
6: Kenni Nissen (9)
7: Kasper Lykke Nielsen (9)
8: Jonas Jordbær Jeppesen (9)
9: Patrick Hansen (9)
10: Kasper Andersen (5)
11: Sam Jensen (5)
12: Frederik Jakobsen (5)
13: Mikkel Brøndum Andersen (4)
14: Jesper Scharff (4)
15: Emil Engstrøm (2)
16: Mark Beyer (1)
17: Mikkel Salomonsen (0)

Slangerup tabte i Esbjerg efter spændende match

dsl logo2015

Esbjerg Vikings slog her til aften fast, at de er ualmindeligt svære at slå på hjemmebane. Slangerup Speedway Klub gjorde ellers en ihærdig indsats, men til slut lykkedes det for jyderne at tage sejren. Dermed har Esbjerg Vikings vundet alle årets løb på hjemmebane og samtidig har de høstet bonuspoint i samtlige opgør.

På onsdag venter årets Superfinale, og efter aftenens match, er Esbjerg et rigtigt godt bud på en favorit. For selvom Esbjerg især har brilleret på hjemmebane, har de også formået at hente det maksimale antal bonuspoint hjem.

Her til aften var det Slangerup, der måtte se sig slået med 8 point efter en ellers tæt og spændende match, der svingede frem og tilbage.

- Det var især Niels Kristian Iversen og Mikkel Beck, der sikrede os sejren i dag. Vi var lidt uheldige og endte med at køre med tre en halv mand, men vi vandt alligevel, og det er jeg rigtig glad for, fortæller Ib Pedersen, holdleder for Esbjerg Vikings.

Niels Kristan Iversen gjorde rent bord og høstede 18 point på seks heat hjem til Esbjerg, mens Zbigniew Suchecki måtte udgå efter bare to heat.

Dagens fighter blev Slangerups C-kører, Jesper Søgaard, der kørte 13 point og et bonuspoint hjem.

Esbjerg Vikings 46 point

1. Niels Kristian Iversen 18 point
2. Zbigniew Suchecki 2+1 point
3. Mikkel Bech 13+4 point
4. Michael Palm Toft 6 point
5. Simon Nielsen 7+1 point

Holdleder: Ib Pedersen

Slangerup Speedway Klub 38 point

1. Mikkel Michelsen 7 point
2. Jesper Søgaard 13+1 point
3. Norbert Kosciusch 10+1 point
4. Kenni Nissen 7+1 point
5. Andreas Lyager 1 point

Holdleder: Lars Munkedal

Tilskuertal: 1056

Dagens fighter: Jesper Søgaard

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2020

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Holsted 00 00 00
Slangerup 00 00 00
Esbjerg 00 00 00
Reg. Varde 00 00 00
Fjelsted 00 00 00
Grindsted 00 00 00
 
i 2019 vandt Fjelsted finalen i Slangerup, foran Esbjerg, Holsted og Slangerup   

 

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport