Verdensklasse speedway i Slangerup

best pairs

Med flere Grand Prix vindere og en håndfuld af verdens stærkeste speedwaykørere kommer danske Mikkel Bech og Anders Thomsen på hårdt arbejde, når Slangerup Speedway Center åbner sæsonen med den anden runde af den internationale kvalifikations serie mod VM Grand Prix deltagelse i 2017.

Britiske Chris Harris, polske Bartosz Zmarzlik, slovakken Martin Vaculik, har alle prøve at stå øverst på podiet i et VM Grand Prix, men lørdag den 7. maj har de fundet vejen til Slangerup Speedway Center i bestræbelserne på at sikre sig Grand Prix status i 2017.

Bortset fra det Danske Grand Prix i Horsens, er løbet i Slangerup det største internationale løb på dansk grund i år, for 16 kørere fra 12 lande skal ud i en drabelig slagge duel om kun 7 pladser, der giver videre adgang til kval. semifinalerne i Kroatien og Italien, senere på foråret.

Hvert eneste heat vil blive en nervepirrende gyser, for ud over Harris, Zmarzlik og Vaculik møder kørere som svenske Thomas H. Jonasson og Linus Sundstrøm, australske Nick Morris og Rohan Tungate, lettiske Andzejs Lebedevs og Kasts Poudzuks også til start for at holde liv i næste års Grand Prix drøm

Dermed er det indlysende, at de to danske deltagere, Mikkel Bech fra Glumsø, og Anders Thomsen fra Munkebo, intet får foræret, ud over publikums udelte støtte, når de skal ramme dagen og prøve at slutte blandt de 7 bedste. Bech og Thomsen, der kommer fra den stærkt omdiskuterede danske kvalifikations runde i Esbjerg, for nogle uger siden, skal heller ikke regne med fordele fra den internationale jury under britiske Mick Bates og den kendte polske topdommer Wojciech Grodsky, der kommer til at lede slagets gang, lørdag eftermiddag i Slangerup.

Det er en stort skulderklap for Slangerup Speedway Klub, at den internationale motorunion, FIM, har tildelt den nordsjællandske klub dette store løb og det har uden tvivl indvirket, at Slangerup i 2015 afviklede U21 Hold Verdensmesterskabet, med stor anerkendelse til følge.

Ved den lejlighed var Bartosz Zmarzlik i øvrigt med på det suveræne polske landshold, der gav Danmark, Sverige og Tjekkiet en regulær speedway lektion.

Feltet i Slangerup: Linus Sundstrøm og Thomas H. Jonasson, Sverige. Timo Läthi, Finland. Rohan Tungate og Nick Morris, Australien. Chris Harris, England. Martin aculik, Slovakiet. Vadim Tarasenko, Rusland. Glenn Moi, Norge. Andzejs Lebedevs og Kasts Poudzuks, Letland. Bartosz Zmarzlik, Polen. Mikkel Bech og Anders Thomsen, Danmark. Tjekkiet og Ukraine vil også være repræsenteret men en kører hver. Banereserver er danske Leon Madsen og Slangerups egen Mikkel Michelsen.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2020

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Holsted 00 00 00
Slangerup 00 00 00
Esbjerg 00 00 00
Reg. Varde 00 00 00
Fjelsted 00 00 00
Grindsted 00 00 00
 
i 2019 vandt Fjelsted finalen i Slangerup, foran Esbjerg, Holsted og Slangerup   

 

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport