Microerne har travlt

Microerne har haft travlt i den forgangne måned, der både har budt på sæsonens første holdløb, træningsweekend på hjemmebane med venskabsklubben Gislaved samt returbesøg i Sverige.

D. 11. maj var alle 3 hold i aktion i henholdsvis Skærbæk og Fredericia. Alle kæmpede, men det var ikke helt vores dag. 1. division lagde ud i Skærbæk, og her var Silas og William flyvende, mens Thor, Jakub og Marcus havde problemer. Det blev til en 3. plads og dermed et enkelt matchpoint, efter en tæt kamp med Fjelsted, som sluttede bare 5 point foran.

Thor 2 point / 4 heat

Silas 13 point / 6 heat

Jakub 0 point / 3 heat

Marcus 0 point / 3 heat

William 10 point / 5 heat

Bagefter var det tid for 2. division, hvor der havde været krise lige op til løbet. Oscar havde nemlig lagt sig syg dagen inden, og så måtte der kæmpes for at finde en reserve. Det lykkedes fredag aften, så holdet kunne møde fuldtalligt op med hjælp fra polske Viktoria. Efter løbets start kunne vi konstatere at det var en meget stærkt kørende 2. division i år. Der blev kæmpet, men der var desværre ikke meget at stille op. Men hvis det skortede på succes på banen, så var der til gængæld masser af hygge og kammeratskab da de to hold spiste aftensmad sammen på vejen hjem.

Morten 2 point / 4 heat

Sander 2 point / 4 heat

Asbjørn 0 point / 3 heat

Philip 6 point / 6 heat

Viktoria 3 point / 3 heat

I 3. division var Birk, Oliver, Bertram, Noah og Mathias var alle klar til at give den gas i Vejlby. Det var for holdlederen og 4 af drengene debut, så forventningerne var i top. Ved første heat blev det kun til 3 omgange før kørerne fik det ternede flag – det gav lidt forvirring, men det er jo hvad der sker. Kørerne skulle lige vænne sig til banen, så efter et par heat begyndte det at se rigtig flot ud. Drengene kørte det bedste de har lært og det lykkedes alle at få point med hjem. Godt gået drenge. Tak til alle kørere og mekanikere for opbakningen.

Birk 5 point / 5 heat

Bertram 5 point / 4 heat

Mathias 3 point / 3 heat

Oliver 1 point / 4 heat

Noah 1 point / 4 heat

3 div 110513

Også træningsweekenderne forløb i højt humør, både i Slangerup og Gislaved. Masser af træning, løb, sjov og ballade kogt sammen i to forrygende weekender, der bl.a. bød på grillaften, holdløb, legeland, slalomkørsel, is, individuelt løb, starttræning og fodboldspil, for bare at nævne nogle af tingene. Der var højt humør og en fantastisk stemning, hvilket var rigtig dejligt at se.

gislaved

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2020

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Holsted 00 00 00
Slangerup 00 00 00
Esbjerg 00 00 00
Reg. Varde 00 00 00
Fjelsted 00 00 00
Grindsted 00 00 00
 
i 2019 vandt Fjelsted finalen i Slangerup, foran Esbjerg, Holsted og Slangerup   

 

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport