Jonas Seifert-Salk Danmarks bedste på 80cc

jonas dm 2013

Meget i dette liv gælder om at gribe de chancer man får og det var lige hvad den unge Slangerup kører Jonas Seifert-Salk gjorde ved dette års 80cc DM.
Han var egentlig kun reserve, men grundet afbud kom han med i den første finale og gjorde det over al forventning og scorede 12 point. Der var nu 3 kører der havde 12 point, men Jonas var nu den førende kører i feltet, da han havde vunder over de to andre i deres individuelle heat.
Men grundet regler ville han alligevel ikke komme med i lørdagens anden og afgørende finale, men et afbud fra den samme kører som sidst, fik Jonas alligevel chancen.
Hans første heat var det mod WM- mesteren og den anden på 12 point. Her formåede han at holde hovedet koldt, og da de to andre lå og sloges indbyrdes, snød Jonas dem og kørte inden om og blev således nr. 2. det tegnede jo godt. I heat nr. 2 vandt han og i hans 3. heat skulle han møde den tredje kører med 12 point. Nu havde han bare vundet begge sine 2 heat, så Jonas var et point bagud. Jonas lagde godt fra start, men ikke godt nok, han kom ind på en 2. plads. Jonas skulle ud og vinde nu, for at gøre sig gældende til en podieplads. Han vandt heldigvis for ham og i hans sidste heat skulle han også vinde, for an var pt. Kun 1 point foran. Han kom slet ikke ud af starten, han lå sidst i feltet. Men for hver omgang han kørte hentede han en kører, og det var lige i sidste sving, han fik kørt indenom den sidste kører og kunne således køre i mål, som vinder på point samlet. Det er dog sådan at de 4 kører med flest point skal ud i et finaleheat. Det er her der bliver afgjort hvem der skal stå hvor på podiet. Så mesterskabet var ikke sikret endnu. Men Jonas bevarede overblikket, kom dog ind som nr. 3, men det ene point han vandt, var nok til at han kom øverst på skammelen. Han lavede samlet 26 point på det DM som han slet ikke skulle have deltaget i.
Jonas kæmpede godt og kørte med hovedet og for fuld gas. Han kom ikke altid lige godt ud af starten, men fik kæmpet sig op til at vinde alligevel.
Jonas Seifert viste flot og klog speedway gennem hele dagen, at de i familien Seifert-Salk nok ikke helt havde regnet med, at det skulle blive til en triumf kunne tydelig ses, og det gik da også først op for far Peter, da han af andre fædre blev ønsket tillykke med sejren.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2019

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Holsted 10 18 23
Slangerup 10 13 16
Esbjerg 10 10 13
Reg. Varde 10 08 11
Fjelsted 10 09 10
Grindsted 10 02 02
       
     

Slutstilling efter grundserien

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport