Motorsporten.dk

Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
 1. DM-feltet fik ideelle fighter-betingelser i Cross Kart Himmerland, som Motorsport Nordjylland (MNJ) blændede op for på en solvarm pinselørdag. De nordjyske CK-kørere fik derfor kamp til målstregen i alle klasser.
 2. DTC - Danish Thundersport ChampionshipClassic Race Aarhus er med cirka 45.000 tilskuere og en af Danmarks smukkeste motorsportsstrækninger et hit blandt danske racerkørere. Men med underholdning og udstillinger er arrangementet også meget mere end traditionelt race.
 3. Når Classic Race Aarhus køres i denne weekend, bliver det med RoLa Racing og ikke mindst Brian Mikkelsen i toptrimmet form.
  Holdet med base i Hedensted stiller op i YTCC Division 1, men ikke med den sædvanlige BMW E46 M3, som i år bruges til Danish Endurance Championship.
 4. DTC - Danish Thundersport ChampionshipSkumsprøjtet fra podiet er knapt tørret helt ind på kørerdragten. Jan Magnussen gør status efter en weekend der endte i total optur. En sejr der blev kørt hjem fra spids. Og en samlet teamsejr til Magnussen Racing Experience. Det ligner jo en søndagstur i parken. Men det var det på ingen måde.
 5. Racerkøreren fra Struer klar til det vigtigste løb i Porsche Super Cup
  Mikkel O. Pedersen er i denne sæson i fuld gang med sin anden fulde sæson i Porsche Super Cuppen – verdens mest prestigefyldte sportsvognsklasse, der er fast med på programmet ved de europæiske Formel 1-løb. Kronjuvelen i begge klassers programmer er det årlige løb i Monacos snævre gader. Det finder sted i den kommende weekend, og det bliver tredje gang, at racerkøreren fra Struer er med i feltet.
 6. 18-årige Nicolai Kjærgaard kørte til UG under testkørslerne på Snetterton Circuit i Norfolk. Men han er klar over, at det bliver hundreddele af sekunder der afgør, om han kommer tilbage i spidsen i det engelske Formel 3 grandprix.
 7. Så er vejene omkring Mindeparken i Aarhus atter blevet omdannet til en skøn bybane, og der er lavet et matchende historisk miljø for at fuldende oplevelserne. Her skal både køres råt og usødet motorløb. Der køres også nogle flotte show/opvisningsløb med lækre biler og hurtige Formel 1 racere. Det er bare om at komme afsted til årets hyggeligeste racer weekend.
 8. Med en tredjeplads i klassen og en femteplads i generalklassementet bragte John Frederiksen Herlufmagle/Roskilde og Thomas Holm Hansen, Hyllinge, sig Pinselørdag i stilling på en samlet andenplads i årets Yokohamamesterskab Vest.
 9. Det var sjovt at deltage og gennemføre Yokohama Mesterskabets Vests anden afdeling, på Yding Race Way, made by HAMK, og prøven var en rigtig lækkerbisken af en rigtig rallyprøve, med fart begrænsninger lavet til Yokohama reglementet.
 10. Det berømte Formel 1 Grand Prix i Monacos snævre gader afvikles den kommende weekend. Løbet blev første gang afviklet i 1929. Løbe betragtes om et af motorsportens ”tre store”; de to andre er Indianapolis 500 og Le Mans 24 Hours. Kevin Magnussen er til start for Haas F1 Team.
 11. Kombinationen af vinterdæk og sommervarme er en dårlig cocktail – og set i lyset af, at der den 20. maj er kommet skrappere regler ved syn af køretøjer, er der endnu større grund til at skifte til sommerdækkene nu, siger Volker Nitz, direktør for Dækbranchen Danmark og Rådet for Større Dæksikkerhed.
 12. Glæden over sine 2 sejre på Paul Richard for en uge siden blev kort for 16-årige Frederik Vesti. Endnu en løbs weekend er kørt, og denne gang på den tyske bane Lauzitsring, der normalt ligger super godt til Vesti. Hurtigste tid i træningen og en næstbedste og tredjebedste tid i tidtagningen lovede rigtig godt for Pinsen's 3 løb.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2018

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Fjelsted  02 03 04
Reg. Varde 03  04  05 
Slangerup 02 02 02
Holsted 02 02 02
Esbjerg  03 00 00
Holstebro  02 01  01 
Grindsted 02 04 04
     

Rækkefølgen indikerer resultatet fra 2017

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport