Motorsporten.dk

Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
 1. Det var et kompakt men meget tæt felt, da YTCC var taget til Norge.
  Afdelingen var ikke tællende til DASU mesterskaberne, men var i stedet tællende til Nordic Cup, der køres på en serie af danske, svenske og norske baner.
 2. Midtjysk Karting Bane lagde igen asfalt til et Dansk Super Kart løb, efter en del års pause.
  Dansk Super Kart startede faktisk på den midtjyske bane, da det var her, det allerførste løb blev afviklet i 90’erne.
 3. Hvilken idrætsgren giver udøverne minimal eller slet ingen mulighed for at træne og teste materiellet? Dansk rally!
  DASU’s aktivitetskalender for 2018 anviser kun ganske få muligheder for træning og materieltest, nemlig ved de såkaldte ”rallytest“ i starten af sæsonen.
 4. I forhold til vanlig Youngtimer målestok, var den en lille flok Youngtimere der deltog på Rudskogen den forgangne weekend.
  Kun 16 biler blev det til, men hverken det, eller det omskiftelige vejr skulle ikke stå i vejen for en rigtig hyggelig weekend med kammeratskab og godt race.
 5. Peder valgte igen i år at stille til start i NEZ (North European Zone) på Nysum banen. Dette er med deltagere fra Danmark, Norge, Sverige og Finland.
 6. Lørdag den 18. august kan man opleve den klassiske Opel GT sportsvogn, der i år fylder 50 år.
  Opel GT Klub Danmark afholder i år sit 35. årlige træf, der i år er henlagt til Skærbækcentret. Samtidigt er det en fejring af 50-året for den første Opel GT, der rullede af samlebåndet i Tyskland.
 7. Da jubilæumsudgaven af Birch / Tvilum Rallyshow blev afviklet fredag aften i Fårvang, havde Ib Kragh en titel fra sidste års udgave af løbet at forsvare. Men det lykkedes desværre ikke for køreren i den hurtige Citroën DS3 R5 at gentage succesen.
 8. Årets fjerde DM Motocross afdeling køres på Dallbanen ved Aalborg, og det er første gang i nyere tid, at landets bedste motocrosskørere gæster banen med de spektakulære hop. Kørerne har længe efterspurgt et DM stop i Aalborg og de glæder sig som vanvittige til at give publikum en på opleveren.
 9. Pressede klassevinderen med dennes tidligere vinderbil
  Michael Ted McBride, Rødovre, og Martin Jørgensen, Ruds Vedby, var stærkt kørende ved det 40. Birch Tvilum Rallyshow i det jyske Fårvang, da de fik kørt deres forhjulstrukne Suzuki Swift Maxi 2000 i mål på en samlet andenplads i deres klasse og blev noteret som den syvendehurtigste generelt blandt de henved 70 startende biler.
 10. Godt to måneder er passeret siden årets Le Mans, der samtidig var anden afdeling af World Endurance Championship (WEC). Den kommende søndag afvikles tredje runde af mesterskabet på klassiske Silverstone i England.
 11. Selvom det har været 65 sommerdage i året, er det altid regnvejr, når DM bliver afholdt, og denne gang var der rigelig meget og skiftende. Derfor har det været masse udfordringer for kørere og mekanikere, især opsætning af kart til skiftende vejr og vand i karburatorer.
 12. Michael Christensen fortsatte sin flotte 2018 sæson, da han natten til mandag dansk tid sikrede sig den samlede andenplads i det amerikanske sportsvognsmesterskab Pirelli World Challenge GT SprintX. Michael Christensen og hans amerikanske holdkammerat Spencer Pumpelly lå, i deres Porsche 911 GT3 R, på tredjepladsen inden weekendens to løb i Salt Lake, Utah, USA. Men efter to flotte løb og to podieplaceringer fik Christensen/Pumpelly, der kører for Alegra Motorsports, nok point til at erobre andenpladsen i SprintX mesterskabet.
 13. Fredag aften blev 40. udgave af det traditionsrige Fårvang Rallyshow afholdt.
  Her stillede Boisen motorsport til start i BMW’en og havde til lejligheden inviteret teamets sponsorer med til aften med fart og adrenalin.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2018

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Fjelsted  09 11 14
Reg. Varde 09  13  16 
Slangerup 09 12 14
Holsted 08 06 07
Esbjerg  09 03 03
Holstebro  09 08  09 
Grindsted 09 09 12
     

Rækkefølgen indikerer resultatet fra 2017

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport