Motorsporten.dk

Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
 1. Youngtimer Touring Car Challenge, også kendt som YTCC, leverede seværdig kørsel gennem tre dage, i forbindelse med Classic Race Aarhus.
 2. Det blev en weekend med lidt af hvert, da Henrik Eilertsen deltog i Historisk 71 i forbindelse med Classic Race Aarhus.
 3. DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet blev endnu en succesfuld weekend for Casper Pilgaard, da den anden afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship blev kørt mellem betonklodserne ved Classic Race Aarhus.
 4. I Bededagsferien kunne Classic Race Aarhus fejre ti års jubilæum; ti år med den smukkeste gadebane, fantastisk stemning, spændende og unikke biler og ikke mindst alletiders racerløb.
 5. Yokohama SuperCup klassen har flere spændende tiltag og nyheder i støbeskeen, som efter planen vil blive præsenteret hen over sæsonen.
 6. Holstebro Moto Cross Clubs bane Troldkjærbanen udgjorde søndag d. 19. maj arenaen for 3. afdeling af Seven DM Motocross, Danmarksmesterskabet for de bedste motocrosskørere i landet.
 7. Den netop forgangne weekend bød på 6. afdeling af VM Motocross i Aguedo i Portugal. Den danske stjerne Thomas Kjer Olsen kørte for fjerde afdeling i træk på banen for at forsvare sin VM-føring i MX2-klassen.
 8. Danske Nicolai Kjærgaard er på rekordtid smeltet sammen med sin nye Formel 3-racer. Søndag gik han på podiet som 2’er i det legendariske franske Pau Grand Prix og hentede værdifulde points i den europæiske EuroFormula Open serie
 9. Classic Race Aarhus fik en brat afslutning for Mathias Valentin i OK Mobil1 Legend Car Cup.
 10. Lørdag d. 25. maj køres anden ud af seks afdelinger i DM serien i rally med start fra Arena Midt i Kjellerup.
 11. Slutter på podiet og rykker frem i mesterskabet
  DTC - Danish Thundersport ChampionshipEfter stærk kørsel i de indledende kvalifikationsheats og en solid indsats i finalen, sluttede Ronnie Bremer sæsonens anden DTC-afdeling på en podieplads og rykker frem til en andenplads i det samlede kørermesterskab.
 12. BMW-fabrikskøreren Mikkel Jensen sluttede på en tredjeplads i weekendens ADAC-løb på Nürburgring. Danskeren er dermed optimalt forberedt til sommerens store 24-timersløb på den berømte tyske racerbane.
 13. Den unge djurslænding vandt MASCOT DTC ved Classic Race Aarhus
  DTC - Danish Thundersport ChampionshipClassic Race Aarhus dannede i Storebededagsferien rammen om årets anden afdeling af Classic Race Aarhus, og løbet endte som en triumf for Frederik Schandorff, Rønde, der kunne køre først over målstregen i finalen på gadebanen rundt om Mindeparken med et forspring på mindre end fire tiendedele af et sekund til Ronnie Bremer, Hvidovre
 14. Selv en føniks må dø
  Lauda var bare noget specielt. Hans karriere både på banen og udenfor, var bare anderledes end alle andre. Set fra et resultatmæssig synspunkt virker det i dag måske ordinært, men ordinært var ikke et ord, der passede på østrigeren.
 15. Det blev en kamp om førstepladsen mellem Steffen Lykke Gregersen og Kristian Poulsen, der blev skiftet rundt en del gange, men sejren endte Steffen med at tage. Tredjepladsen fik Klaus Bodilsen tilkæmpet sig.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport