Motorsporten.dk

Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
 1. To Formel 4 løb skulle gennemføres på COTA for Aske Nygaard Bramming. Debutanten havde imponeret i testen sidste weekend, og tro mod det satte han bilen på en solid P7 i kvalifikationen.
  US Motorsport, may we introduce...
  Aske Nygaard Bramming!
 2. Ian Andersen vandt lørdag aften det individuelle mesterskab i Vandel Karting Cup med samme antal point som Oliver Schröter på andenpladsen og Max Brink Eneberg på tredjepladsen, blot ét point efter de to andre. Dermed blev det den tætteste afslutning på mesterskabet i karting cuppens historie.
 3. Fantastisk præstation af Mikkel Mac, som søndag sikrede karrierens store mesterskab for Ferrari i en nervepirrende finale i Barcelona. Den 25-årige dansker tog sammen med italienske Alessandro Pier Guidi titlen i Pro-klassen i den europæiske GT Open-serie.
 4. Formula Renault 2.0 EurocupChristian Lundgaard sikrede sig et vigtigt skridt på vejen mod Formel 1, da han lørdag sejrede i Barcelona og dermed vandt rookie-mesterskabet i Formula Renault Eurocup. Mesterskabet var målsætningen som Renault Sport Academy, Renault Formel 1 teamets juniorprogram, havde sat for den unge dansker inden sæsonstarten. Med en første- og andenplads i weekendens to løb, sikrede Lundgaard sig også en flot andenplads i det generelle mesterskab.
 5. Når Rally Sønderjylland, lørdag den 27. oktober, flages i gang fra Arena Aabenraa i Sønderjylland, er det på vej mod store udfordringer, at FN Rally’s rød/hvide Citroén C2R2 Max kører ud på de smalle og bakkede sønderjyske biveje med Frank Nielsen i chaufførsædet, og Per Brodersen i co-driversædet.
 6. Godt løb som altid på COTAS
  Efter nogle lidt triste eftermiddage på det seneste, fik vi her til aften set Formel 1 fra sin gode side. I et tæt løb, fik vi bilerne blandet lidt og tre forskellige biler kom ind på de tre første pladser, og det i tæt kamp. På de sidste omgange skulle der ikke meget til, at have lavet markante ændringer i resultatet.
 7. Lørdag den 27. oktober skal det endelige pointregnskab gøres op i både Rally DM og Autoplus Dansk Super Rally. Det sker når Kongelig Dansk Automobil Klub, Fyn afvikler Rally Sønderjylland med start ved Arena Aabenraa, Hjelmalle 3, 6200 Aabenraa.
 8. Michael Christensen, der i sidste uge vandt en afdeling af verdensmesterskabet for sportsvogne på Fuji banen i Japan, stiller i denne weekend til start i det tyske langdistancemesterskab for sportsvogne, VLN. Porsche fabrikskøreren Michael Christensen kan dermed føje endnu en opgave til hans fantastiske sæson, hvor han ikke kun fører VM for sportsvogne, men også har vundet 24 timers løbet på Le Mans i GTEPro-klassen samt vundet løb i den amerikanske GT serie PWC, hvor han sluttede som nummer to i mesterskabet.
 9. Efter at have været mesterskabsførende i dele af sæsonen, faldt mesterskabschancen til jorden, ved et uheld som Kevin Verner endnu en gang var involveret i, uden han havde skyld i noget af det.
 10. Et massesammenstød betød en tidlig afslutning for Kevin Rossel, da sæsonfinalen i DST-serien blev afviklet på Padborg Park.
  Det så drabeligt ud i starten på finalens første heat, da spidsen af feltet blev torpederet af biler, der tog turen ind over græsset. Kevin Rossel fra SCANVIEW Racing Team var helt fremme, og han var faktisk den første, der ramt, da en af kollegaerne pløjede direkte ind i siden på ham. Til alt held slap han uden synderlige fysiske men, men bilen var helt og aldeles færdig.
 11. Formula Renault 2.0 EurocupSidste afdeling af Formel 1 rugeklassen Formula Renault Eurocup afvikles i weekenden på Circuit de Catalunya ved Barcelona. Tre kørere kan vinde mesterskabet, heriblandt den danske Renault Formel 1 juniorkører Christian Lundgaard, der er oppe imod de to erfarne kørere, englænderen Max Fewtrell og kinesiske Yifei Ye.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2018

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Fjelsted  12 17 22
Reg. Varde 12  19  24 
Slangerup 12 14 17
Holsted 12 08 11
Esbjerg  12 05 05
Holstebro  12 09  11 
Grindsted 12 10 13
     

Rækkefølgen indikerer resultatet fra 2017

Reg. Varde og Fjelsted direkte til finale.
Slangerup & Holsted til finale afgjort ved semifinalen den 12. september

2018 finale resultat

Region Varde 40
Slangerup 31 (3)
Holsted 31 (2)
Fjelsted 29

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport