Motorsporten.dk

Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
 1. Christian Lundgaards racersæson er endnu ikke begyndt, men det betyder ikke, at den kun 16-årige danske racerkører ikke har travlt. Som en del af Renault Formel 1 teamets juniorprogram, er Christians kalender fyldt.
 2. Kørerforeningen Gr. N har reserveret tirsdag d. 3 april til en testdag på Padborg Park.
 3. Når DS3 Cup-sæsonen 2018 flages i gang på Jyllandsringen til maj bliver det med Gravlund Industrigummis logo på feltets forrudestreamere.
  Det står klart efter direktør Mads Gravlund har indgået en aftale, der betyder, at virksomheden fra Ballerup hele sæsonen er hovedsponsor for DS3 Cuppen - og dermed er repræsenteret på bilernes forruder.
 4. På biludstillingen i Genève præsenterer Porsche motorsportsafdelingen den næste lækkerbisken fra Weissach: 911 GT3 RS med motorsportsundervogn og en 520 hk stærk 4-liters højomdrejningssugemotor. Den nye supersportsvogn er blevet udviklet på basis af 911 GT3 og blevet gjort endnu skarpere.
 5. NEVER GIVE UP er valgsproget for den seje Ulrik Linnemann fra Motorsport Nordjylland (MNJ). Himmerlændingen har gennem flere år sigtet mod den skrappeste racing-klasse inden for Rally Cross: Super Car.
 6. Lørdag var den første testdag på Padborg Park for alle, der havde lyst til endelig at undslippe det kedelige og regnfulde grå vejr. I torsdags stadig sne, og i dag ved 2-4 grader næsten tåget og tørt - utroligt. Anders og Poul havde det sjovt og køretid uden ende.
 7. Derefter vil de satse på afdelinger, som vil give mest erfaring for pengene
  Efter tre dage med standsmæssig optræden ved det store motorshow i Messe Center Herning har Simon Vallentin, Svinninge og Jeannette Kvick, Slagelse, for alvor taget fat på at forberede deres første indsats i årets ERC-turnering for juniorer.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

Alle resterende arrangementer i 2017 er udsolgt, beklager !

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Slut Stillingen 2017

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Slangerup 12 18 23
Reg. Varde 12  13  18 
Fjelsted  12 14 17
Esbjerg 12 13 15
Holsted 12 12 15
Holstebro  12 10 
Grindsted 12 04 05
Munkebo 0 0 0

 

Finalen

Guld til Fjelsted - 41
Sølv til Region Varde - 40
Bronze til Slangerup - 37
Holsted - 14

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport