Motorsporten.dk

Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
 1. Luke Becker ligner et spændende bekendtskab på Granly Speedway Arena i 2019. Den unge amerikaner har netop vundet hjemlandets GP-kvalifikation, og han har store ambitioner.
 2. Aquila Synergy Cup Vidste du at man i Aquila Synergy Cup kan køre mindst 3 sæsoner på et sæt bremseklodser.
  To sæt bremseklodser (til 4 hjul) koster 1300,00 DKK.
 3. En perfekt AMG-Mercedes Petronas gave..
  AMG Mercedes Petronas Motorsport har bestilt en række minder om deres sejre i Formel 1. Det drejer sig om ”medaljer” i en zinc-legering indstøbt i plexiglas. Medaljerne er foræret til team-medarbejdere, VIP-gæster mv.
 4. Forza Leasing afslutter et flot år med en prestigefuld nominering ved Auto Awards 2018. “Vi er utroligt stolte af, at vores kunder har nomineret os til årets privatleasingselskab,” fortæller koncerndirektøren
 5. Den 19-årige racerkører fra Hjerting ved Esbjerg er både stolt og glad over at være i spil som Årets Talent ved Dansk Motorsport Award 2019 om halvanden måned. Det er dog de danske motorsports-fans der afgør, om prisen lander hos Nicolai K eller en af de 3 øvrige nominerede.
 6. Som samler af modelbiler og specielt biler i str. 1:43 er der gode tilbud, at hente på nettet. Jeg samler fortrinsvis Ferrari- og Formel 1 modeller. Det tyske firma CK-modelcars har en stribe fantastiske tilbud.
 7. NYSYNET
 8. En uformel snak med den tidligere Formel 1-kører igennem 17 år og eks karting-verdensmester Riccardo Gabriele Patrese.
  Scenen er den ikoniske South Garda Karting-bane ved Lonato i Italien, hvor forfatteren af denne artikel er til stede med baggrund i KFA Nations Cup inden for klassiske gokarts. En klasse inden for karting, som er i hastig vækst såvel nationalt som internationalt.
 9. -- Formel 1 --
  I efteråret 2018 har Strøjer Samlingen i Vedstårup ved Assens afholdt tre foredrag med DK´s førende F1-reporter Peter Nygaard. Jeg har været til de to. Det første som drejede sig om Peter Nygaards karriere som F1-reporter/ fotograf og det sidste som omhandlede Kevin Magnussens 2018-sæson.
 10. Klassesejr og fjerdeplads generelt til Christina Nielsen og teamkammeraterne i årets udgave af det sæsonafsluttende 25 Hours of Thunderhill.
 11. Gennembrud for den 25-årige danske racerkører, som forfremmes til fabrikskører hos Lamborghini og i 2019 stiller op i Blancpain Endurance Series Europe for FFF Racing.
 12. Det blev til dansk sejr i Asien, da dansk Malthe Jakobsen vandt på Sepang-banen i Malaysia den forgangne weekend. Det danske hold vandt bronze i FIA’s nye mesterskab, Nations Cup for GT3-biler.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2018

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Fjelsted  12 17 22
Reg. Varde 12  19  24 
Slangerup 12 14 17
Holsted 12 08 11
Esbjerg  12 05 05
Holstebro  12 09  11 
Grindsted 12 10 13
     

Rækkefølgen indikerer resultatet fra 2017

Reg. Varde og Fjelsted direkte til finale.
Slangerup & Holsted til finale afgjort ved semifinalen den 12. september

2018 finale resultat

Region Varde 40
Slangerup 31 (3)
Holsted 31 (2)
Fjelsted 29

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport