Speedwayfest i Slangerup

Med to løb på blot fire dage åbner Slangerup Speedwayklub sæson 2018 med noget som kunne minde om en speedwayfestival. Onsdag den 16. maj gælder det opgøret i den danske superliga mod Region Varde. Lørdag den 19. maj følger en nervepirrende thriller, hvor Mikkel Michelsen og Niels Kr. Iversen dyster om kun tre pladser til grandprix kvalifikations-finalen mod VM serien 2019.

Det er noget af et cadeau som den internationale motorunion FIM har tildelt ledelsen og den store stab i Slangerup Speedway Klub, for 2. runde af den internationale kvalifikations-serie er sidste step, inden man i tyske Landshut -i juli- kører om de endelige billetter til VM serien 2019.
Hermed bliver løbet lørdag den 19. maj den vigtigste speedwaybegivenhed på dansk grund, bortset fra årets danske grandprix i Horsens.
Trods hjemmebanefordel bliver det noget af en opgave for Mikkel Michelsen og Niels Kr. Iversen, at slutte på podiet - og dermed komme videre til Landshut. De 16 kørere fra 10 nationer har alle drømme om det forjættede grandprix land, og vil ganske givet kunne drille nogle af favoritterne.
Den 33. årige polske veteran – og VM sølv vinder fra 2014 - Krzystof Kasprzak er måske største favorit i Slangerup. Efter formdyk og skader er manden fra Leszno, der har vundet 3 grandprixløb, sulten efter at komme tilbage hvor de store penge ligger og alverdens tv seere kigger med.
Danske Niels Kr. Iversen – VM bronze 2013 – og 5 grandprix sejre, tilhører også favoritgruppen. Han kører med i kval. runderne for at komme tilbage, efter han i 2018 ”kun” har status som førstereserve i grandprix-serien.
Jack Holder – lillebror til 2102 verdensmesteren Chris Holder – lettiske Jevgenijs Kostigovs, svenske Kim Nilsson og Jacob Thorsell, vil sammen med ukrainske Karpov, britiske Robert Lambart og finske Timo Läthi, alle være kørere som også kan nå top tre.
Hertil kommer Slangerups egen, kun 23. årige Mikkel Michelsen, som har fået en rigtig god sæsonstart, og bevist at han kan udfordre de bedste i verden. Michelsen kan godt gå hen og blive den store danske overraskelse, og snyde de etablerede navne. Med et topresultat i Slangerup vil Michelsen også styrke sin kandidatur i forhold til, når landstræner Hans Nielsen skal udtage de danske kørere til årets par VM i juni.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2019

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Holsted 10 18 23
Slangerup 10 13 16
Esbjerg 10 10 13
Reg. Varde 10 08 11
Fjelsted 10 09 10
Grindsted 10 02 02
Slutstilling efter grundserien
Fjelsted vandt finalen i Slangerup, foran Esbjerg og Holsted.   

 

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport